LudvikaHem
StoraBrunnsvik

Jobba hos oss

LudvikaHem som arbetsgivare

LudvikaHem är ett kundfokuserat företag där du som medarbetare är basen i vår verksamhet. Vårt dagliga arbete handlar om att vi tillsammans ser till att alla våra hyresgäster upplever sitt boende hos oss som det allra bästa.

Våra mål är att vi ska vara en av de mest attraktiva arbetsgivarna i kommunen samt att vår verksamhet ska upplevas som det ledande bostadsföretaget i regionen.

För att vi ska lyckas med detta är arbetsglädje, trivsel, utveckling, utbildning och inflytande viktigt för oss. Hos oss får du möjlighet att vara delaktig i verksamheten, detta genom att påverka det egna arbetet och den arbetsgrupp du tillhör, växa i den roll du har och ta ansvar. Som medarbetare erbjuds du en mängd förmåner som är förknippat med god hälsa.

Vi har ett gemensamt lokalt kollektivavtal som innebär att alla medarbetare i företaget omfattats av samma förmånliga regler för bl.a. semester, arbetsfria dagar, arbetstider mm.

Vi har också en mycket aktiv personalförening som regelbundet bedriver många personalbefrämjande aktiviteter.

Hos oss kan du bland annat jobba med:
Skötsel av fastigheter och mark samt service till hyresgäster
Drifttekniker
Uthyrning av bostäder och lokaler
Besiktningar
Marknadsföring   
Ekonomi 
Personaladministration 
Fastighetsförvaltning
Projektledning
Inköp/upphandling
Bostadssociala frågor

Ansökan:
Lediga tjänster hos oss annonseras ut via vår webb-sida under kategori "Nyheter", i lokalpressen och hos Arbetsförmedlingen arbetsformedlingen.se.
Ansökan görs enligt anvisningar i respektive annons.

Om du vill göra en intresseanmälan eller söka ett arbete hos oss, skicka gärna ett mail till ansokning.fastighetsbolagen@ludvika.se
Just nu har vi 0.0 lediga lägenheter

Aktuellt

  • Försäljning av fastigheter
    Styrelsen för LudvikaHem AB beslutade på senaste styrelsemötet 2019-11-20 att gå vidare med förslaget om försäljning av fyra fastigheter i Ludvika.
  • Driftstörning - Vattenläcka i centrala delar av Ludvika
    På grund av en större vattenläcka på Köpmansgatan i Ludvika har WBAB tvingats stänga av vattnet. Boende i centrala Ludvika berörs, samt i ytterområdena Hammarbacken och Knutsbo. Reparationsarbete pågår för fullt.
  • Hyresförhandlingar 2020
    LudvikaHem AB och Ludvika Kommunfastigheter AB har inlett förhandling med Hyresgästföreningen om hyreshöjning från och med 1 januari 2020.
LudvikaHem

KONTAKT

LudvikaHem AB
Box 13, 771 21 Ludvika

Telefon: 0240-869 00
E-Post: info.fastighetsbolagen@ludvika.se


Jour/upplåsning: 0240-842 01
Bobutiken: 0240-869 00

Besöksadress

Bobutiken
Köpmansgatan 2
771 32 Ludvika