Google Translate

Translate the page to English. You can choose another language after the click Translate the page to English.

2024 - 05 - 20

Vill du jobba med oss?

Nu söker vi nya medarbetare!

Är du en ordningsam projektekonom eller en strukturerad projektledare som är intresserad av fastigheter? Är du även på jakt efter ett nytt jobb och vill arbeta med ett härligt gäng - då bör du läsa vidare!

Om oss

Ludvika Kommunfastigheter AB och LudvikaHem AB är en gemensam organisation och tillsammans är vi drygt 150 medarbetare som förvaltar lokaler och bostäder. Vi erbjuder en arbetsplats med trivsel och arbetsglädje.

Vi är en trygg och stabil verksamhet med ett viktigt samhällsuppdrag och lokal förankring. Med medarbetare i olika yrkesroller samverkar vi utifrån en gemensam värdegrund för att skapa nöjda hyresgäster, bra bostadsmiljöer och trivsamma arbetsplatser med god arbetsmiljö. Du välkomnas till en arbetsplats med stort driv, engagemang och omtanke.

Läs mer om tjänsten som Projektledare!

Läs mer om tjänsten som projektekonom!

Intresserad?

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt personer. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt dock senast 23:e juni.

Hur du ansöker

Välkommen att skicka din ansökan, med CV och personligt brev, till: sven-olof.andersson@ludvika.se. Ange ”Projektekonom” eller "Projektledare" i ämnesraden.


Vid eventuella frågor kontakta Ulf Adolfsson på telefon 0240-869 23 eller e-post ulf.adolfsson@ludvikahem.se

Välkommen med din ansökan!