Google Translate

Translate the page to English. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Laggarudden

Välkommen till Laggarudden!

Laggarudden är belägen på en udde på östra sidan om sjön Väsman cirka 2,5 kilometer nordväst om centrala Ludvika. Här bor man i ett villaområde med närhet till vatten, natur och strövområden.

Laggarudden

Vårt bostadsområde på Laggarudden är byggt 2021, det är fyra parhus med totalt åtta lägenheter. Här har du egen trädgård som du själv tar hand om, två uteplatser, carport samt att du interiört har hög standard med egen tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Passar utmärkt för dig som vill hyra men samtidigt få villakänsla. 

Adress: Lilla Laggaruddsvägen 4-10
Byggår: 2021
Antal lägenheter: 8
Lägenhetsstorlekar: 3-4 ROK
Tvättstuga: Tvättmaskin och torktumlare finns i samtliga lägenheter
Fordonsplatser: Egen carport/parkering
Övrigt: Två uteplatser per lägenhet, diskmaskin samt egen trädgård

Grund-, högstadie- samt gymnasieskola finns i centrala Ludvika
Strövområden
Sjöutsikt från vissa lägenheter
Cykelväg

Frågor och svar

Ja, du måste registrera dig som sökande i vår bostadskö för att söka en lägenhet. För att registrera dig måste du vara 16 år fyllda och ha ett svenskt personnummer.

Alla våra lediga lägenheter hittar du under Sök lägenhet, där kan du selektera utefter område, storlek, hyra etc.

För att söka en lägenhet måste du registrera dig i vår bostadskö. Våra lediga lägenheter ser du om du går in på sök bostad. När du hittat en lägenhet du är intresserad av lämnar du en intresseanmälan genom att först klicka på "Intresseanmäl" och därefter logga in. Om du får ett erbjudande på lägenheten får du ett mail av oss med information.

Kostnad för att hyra en lägenhet beror både på storlek och standard. Förutom hyran tillkommer det oftast hushållsel, kostnad för det beror på vilket elavtal du har. Vissa områden har IMD. Innan du skriver kontrakt får du all information om din hyra.

Om du loggar in kan du se hur många köpoäng du har.