Google Translate

Translate the page to English. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Fordonsplatser

Behöver du en parkeringsplats?

Fordonsplatser tilldelas i första hand hyresgäster som bor hos oss och i det området man bor i. I andra hand tilldelas platserna hyresgäster som bor hos oss, men i annat område, då tillkommer moms med 25%. I mån av tillgång kan sökande som inte bor hos oss hyra en fordonsplats, även då tillkommer moms med 25%. Finns det lediga fordonsplatser kan fler än en plats hyras per lägenhet.

Så här går det till

Innan du kan lämna en intresseanmälan på en specifik fordonsplats måste du registrera dig som intresserad av fordonsplats.

Förmedling av bilplatser har samma regel som förmedling av lägenheter, dvs längst kötid gäller. När du fått kontrakt på en parkering eller garage raderas din intresseanmälan och du får börja om på nytt genom att registrera en ny intresseanmälan för bilplats.

Nycklar

Om kontraktet börjar att gälla den första i månaden kan eventuella nycklar till garage kvitteras ut tidigast den första i vardagen månaden.

Moms

Vissa av våra fordonsplatser är momsade. I dessa fall tillkommer moms på hyran vilket framgår av informationen i samband med uthyrning.

Uppsägningstid

Det är tre månaders uppsägningstid på fordonsplatser, om du sökt och fått en ny parkeringsplats du vill byta till kan uppsägningstiden diskuteras.

Har du en el- eller hybridbil

Har du en el- eller hybridbil och vill ha en laddplats? Gå till laddplatser för elbil så får du information om vad vi erbjuder.