LudvikaHem
StoraBrunnsvik

VD har ordet

Ulf Rosenqvist

Du är viktig:
Välkommen till LudvikaHem och till vår hemsida.
- Vi finns till för Dig! Och Du är viktig för oss! Vårt uppdrag är att skapa attraktiva boendemiljöer i Ludvika kommun och att få alla våra hyresgäster att trivas med sitt boende och med sin lägenhet.

Trivsel, trygghet och kvalité är viktiga ledord för oss i vårt arbete med att ha nöjda kunder.

Du bidrar till utvecklingen:
- Vi arbetar för att Ludvika skall utvecklas och växa.
Trivs Du med Ditt boende och kan rekommendera oss till andra så innebär det att vi blir fler invånare.Om fler flyttar till Ludvika så får vi också mer affärer, bättre kommunikationer, service och utbud i hela kommunen, och då vill ännu fler flytta hit. En positiv spiral…

- Vi vill undvika att riva flera av våra hyreshus.
Nu utvecklar vi våra bostadsområden för att passa ett framtida boende. Utvecklingen vill vi genomföra tillsammans med våra hyresgäster. Det innebär att vi är lyhörda för önskemål, tankar och idéer och vill ha ett nära samarbete med alla våra kunder.

Du vill bo billigt:
Vi skall fortsätta att pressa våra kostnader för att kunna ha låga hyror och små hyreshöjningar. Vi vet att ett billigt boende är viktigt för Dig.
I en hyresrätt betalar Du ingen insats, Du slipper stora lån och höga oroande räntor.Du slipper också underhåll, skötsel, och tillsyn, allt detta tar vi hand om.
Istället kan Du ta vara på dina dagar och leva ett mycket bekvämare och rikare liv. 

Du har valfrihet:
- Idag har vi många olika typer av lägenheter att erbjuda Dig. Är Du ungdom, ensamstående, har familj, är yrkesaktiv, pensionär eller har särskilda behov? Hos oss hittar Du den bostad som passar just Dig, oavsett var i livet Du befinner Dig

- Vi kommer också att börja bygga nya lägenheter.
Ludvika har minskat under många år vilket gjort att nybyggnationen avstannat.Vi vill få fart på detta nu. Vi har ett flertal nybyggnadsprojekt som väntar på att få bli verklighet. Vi vill bygga lägenheter vid sjön Väsman, centralt, nära till centrum, kommunikationer och all service. Nya lägenheter skapar också en stor omsättning på bostadsmarknaden genom att många villor blir lediga till försäljning. 

Du är kund:
När Du hyr lägenhet hos oss är Du också en del i vår utveckling för att ständigt bli bättre.

- Slutar man bli bättre, slutar man också att vara bra
Därför är Dina åsikter och Dina önskemål oerhört viktiga för oss.
Prata med Din husvärd, lämna synpunkter här via hemsidan, ring eller skriv till oss. Då bidrar Du till att vi blir ett ännu bättre bostadsbolag.

Ulf Rosenqvist
Vd

Just nu har vi 0.0 lediga lägenheter

Aktuellt

  • Nya hyror 2021
    Hyresförhandlingen mellan Hyresgästföreningen och LudvikaHem för 2021 är nu klar och uppgörelsen innebär i snitt en höjning av hyran med 1,5 procent.
  • Pressmeddelande - Hyresförhandlingar 2021
    LudvikaHem AB och Ludvika Kommunfastigheter AB har påkallat förhandling, med Hyresgästföreningen, om hyreshöjning från och med 1 januari 2021.
  • Resultat av kundundersökning
    Vinnare i utlottningen av en fri månadshyra blev Frank Hijstee - Stort grattis till dig Frank och tack alla ni som var med och besvarade vår kundundersökning.

LudvikaHem

KONTAKT

LudvikaHem AB
Box 13, 771 21 Ludvika

Telefon: 0240-869 00
E-Post: info.fastighetsbolagen@ludvika.se


Jour/upplåsning: 0240-842 01
Bobutiken: 0240-869 00

Besöksadress

Bobutiken
Köpmansgatan 2
771 32 Ludvika