Google Translate

Translate the page to English. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Projekt

 • Miljö- och klimatsmart

  Miljö- & Klimatsmarts uppdrag är att arbeta med miljö och klimatrelaterade beteendefrågor. Arbetet utförs i projektform med årliga fokusområden där gruppen fungerar som samordnare i projekten.

 • Ny innergård

  Med start vecka 19 kommer vi påbörja arbetet med en ny innergård mellan Vasagatan 5 och 7. Hyresgäster som bor på Vasagatan 7 kommer påverkas mest då arbetet innebär att hela innergården grävs upp, därefter anläggs en ny trevlig innergård.

 • Pilotprojekt Rödhaken

  För att öka attraktiviteten i vårt bostadsområde "Rödhaken" har vi under våren 2022 gjort standardhöjande åtgärder i en lägenhet på tre rum och kök.

 • Stamrenovering Köpmansgatan

  Efter sommaren kommer arbetet med stamrenovering och standardhöjande åtgärder på Köpmansgatan 15 att påbörjas. Projektet beräknas pågå under knappt ett år.

 • Stamrenovering Marnäs

  Grågåsvägen 8 är ett av fyra höghus som byggdes i början av 1960-talet. Grågåsvägen 10 stamrenoverades 2020/2021 och nu 2022 stamrenoveras Grågåsvägen 8.

 • Vi spar på vatten!

  Vatten är en förutsättning för allt liv, världens viktigaste livsmedel och en av våra stora klimatutmaningar. Ändå tar vi det för givet. Genom att till exempel stänga av kranen när du borstar tänderna, fylla tvättmaskinen och ta en dusch istället för ett bad kan vi alla spara massor av vatten – vår allra viktigaste naturresurs